Generals

Diálogos de Saberes en torno a la Soberanía Alimentaria

CERAI participa en el ciclo formativo: ‘Diálogos de Saberes en torno a la Soberanía Alimentaria’, del 20 al 27 de febrero en Valencia. El curso consta de un ciclo de diálogos en torno a temas clave relacionados con la alimentación en todas sus dimensiones (productivas, políticas, tecnológicas, culturales, sociales). Se analizará cada una de ellas desde una óptica pedagógica innovadora.
Llegir més ...

✿ LLoc web del spg_ECOLLAURES ?

És un sistema participatiu de garantia que es fonamenta sobre els pilars de l'agroecologia i la sobirania alimentària. S'articula a partir del recolzament mutu entre els sistemes i organismes involucrats en la promoció, producció, reglamentació, ús i consum dels productes i serveis agroecològics amb la responsabilitat compartida de garantir la qualitat del sistema. Spg_ECOLLAURES és un sistema de garantia de primera part entre productors i consumidors. No es presenta com una alternativa als certificats d'agricultura ecològica convencionals, ni pretén donar cobertura a la producció agrícola ecològica destinada a la comercialització a través d'intermediaris o mercats majoristes. El sistema té com a finalitat la transformació social mitjançant l'apoderament i responsabilització, per part dels productors i consumidors, de la cadena productiva-comercial i de consum en el marc de l'agroecologia al nostre territori.
Llegir més ...

Nosaltres consumim productes de l'horta

Nosaltres consumim productes de l'horta
Enguany Rosa -ho deixará ahí, no se si vol que gaste el seu cognom- va tindre una gran idea per dinamitzar l'assistència de Per L'Horta a la Fira Alternativa: un 'photocall'. Per a aquelles que no assistixen a fires de mostres, vos contaré que el 'photocall' és un recurs publicitari que utilitzen les empreses fent posar a persones importants o famoses amb el seu logo darrere (aneu a la vikipedia si voleu saber més). La iniciativa, que encara no te traducció de l'anglès, va ser tot un èxit, per què lluny de buscar famosos, Rosa i la resta de la colla de Massarrojos van demanar a tots aquells que vullgueren posar la seua cara per l'horta (i per Per L'Horta). En només 4 hores van omplir la targeta de memòria i ens han deixat un bonic mural.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

En construcció | Under construction

" Hay que recobrar el camino hacia la naturaleza y desde ella debe partir nuestra lucha "

José Luis Sampedro

ECOLLAURES
   CERAI
   CERAI
PER L'HORTA !