Presentació del llibre: “Vegetarianisme, una vida prodigiosa?”, de Manuel Sáez

Els propers dijous 30 i divendres 31 d'octubre tindrà lloc la presentació del llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" de Manuel Sáez a les localitats Benicàssim (Plana Alta) i Albal (Horta Sud) respectivament. A Benicàssim la presentació serà a la llibreria "l'Àmbit" de Benicàssim a les 19.00 hores. Mentre que a la localitat d'Albal es realitzarà a l'Escola d'Adults de l'Ajuntament d'Albal, a les 19 h. Tots dos actes tindran entrada gratuïta i també hi haurà xerrada-col·loqui, i es firmaran exemplars del llibre per l'autor i el prologuista.
   

Aquest interessant llibre, amb pròleg d'Antoni Infante, d'Iniciativa Animalista, conté tota la informació necessària per entendre el vegetarianisme, i per posar-lo en pràctica. Perquès són milions de persones a tot arreu del món, les que s'alimenten només de formes vegetals. L'interés per aquesta pràctica és en augment. Sent una forma vàlida i segura de nutrició. Amb el detall de que té molts avantatges sobre una alimentació omnívora. Al llibre és conta tot això.

Albert Einstein, l'home més important del segle XX segons la revista nord-americana Time, deia que el vegetarianisme és la porta que té l'home per salvar el món i ser millor.

vegetaarianisme


PLATAFORMA INICIATIVA ANIMALISTA

www.iniciativaanimalista.cat
iniciativaanimalista@gmail.com

   

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

En construcció | Under construction

" Hay que recobrar el camino hacia la naturaleza y desde ella debe partir nuestra lucha "

José Luis Sampedro

 
       
ECOLLAURES
   CERAI
   CERAI
PER L'HORTA !